Dialog Design DialogDesign ved Rolf Molich English English Dansk Dansk
DialogDesign, Skovkrogen 3, 3660 Stenløse, Denmark, dialogdesign@dialogdesign.dk, +45 4717 1731
Om brugervenlighed Produkter Aktuelt Bøger Om DialogDesign
Hvorfor investere i brugervenlighed? Hvorfor vælge DialogDesign?

Hvorfor vælge DialogDesign?

·       Kvalitet

Vi arbejder med faste, alment anerkendte metoder. Vores ekspertise er anerkendt i ind- og udland. Vores rapporter er nyttige, brugervenlige og ensartede. Mere om kvalitet.

·       Erfaring

Vores erfaring er din sikkerhed for kvalitetsarbejde. Hos DialogDesign udføres brugervenlighedsarbejdet af Rolf Molich, som har dokumenteret erfaring fra hundredvis af test, interviews, osv. Rolf Molich har mere end 20 års erfaring.

·       Anerkendt ekspertise

Enhver kan kalde sig ekspert i brugervenlighed. DialogDesigns Rolf Molich er den eneste dansker - og en af de meget få europæere - hvis viden og erfaring er så anerkendt af andre, at han jævnligt bliver indbudt til at holde betalte kurser i USA om brugervenlighed.

·       Formidling

Brugervenlighedsresultater skal formidles effektivt - ellers bliver de let ignoreret. Vi er gode til at formidle - både hvad brugervenlighed er og konkrete problemer og løsninger. Se siden Udvikling af organisation og eksempler på testrapporter

·       Uafhængig kontrol

Vi er din uafhængige garanti for godt designarbejde. Vi laver kun brugerarbejde i form af test, interviews, observationer osv. Vi laver ikke designarbejde og bedømmer derefter vores eget design.

Den rette partner?


Er vi den rette partner for dig og dit firma på brugervenlighedsområdet? Et forslag: Læs bogen Brugervenligt webdesign. Det er en beskeden investering på 3 timer og 299 kr. Synes du, at bogen er fornuftig, så vil du også synes om DialogDesigns stil, metoder, produkter og holdning til kvalitet.

 Hjem    Om brugervenlighed    Produkter    Aktuelt    Bøger    Om DialogDesign