Dialog Design DialogDesign ved Rolf Molich English English Dansk Dansk
DialogDesign, Skovkrogen 3, 3660 Stenløse, Denmark, dialogdesign@dialogdesign.dk, +45 4717 1731
Produkter Aktuelt Bøger Om DialogDesign
De fem gyldne regler Designregler Testrapporter Artikler CUE (Comparative Usability Evaluation) Nyttige links

Testrapporter

Resultatet fra en test af brugervenlighed er normalt en rapport, evt. suppleret med en PowerPoint præsentation og et konsensusmøde.

DialogDesigns kunder har et naturligt krav om på forhånd at se realistiske eksempler på testrapporter fra os selv og andre for at kunne foretage en rimelig kvalitetsvurdering.

DialogDesign behandler altid testmateriale fortroligt, medmindre andet aftales. Offentliggørelse af rapporter på dette websted sker derfor kun med udtrykkelig, forudgående tilladelse fra kunden, eller fordi der ikke foreligger noget kundeforhold, dvs. testen og rapporten er betalt af DialogDesign selv.

Du er velkommen til at lade dig inspirere af opsætningen af vore testrapporter. Du må også gerne kopiere formatet - hvis du gør det, vil vi være glade hvis du diskret angiver hvor inspirationen kommer fra.

·       Testrapporter fra DialogDesign

·       Testrapporter fra andre

Interessante rapporter fra CUE-studierne

·       Testrapporter om Intranet

I forbindelse med Intrateams uddeling af IntranetPrisen i 2006 og 2007 har DialogDesign foretaget en sammenlignende brugervenlighedsvurdering af finalisterne. Se hvad Danmarks bedste intranet gør bedre.

·       Antikvariske testrapporter

Resumeer af testrapporter fra 1998-2001. Resumeerne er udarbejdet på grundlag af test af brugervenlighed udført af studerende i faget Menneske Maskine Dialog på Danmarks Tekniske Universitet. Mange af testrapporterne er fuldt på højde med dem der laves som led i professionelle test.

Gratis testrapport med fokus på brugervenlig søgning

Forsiden på en testrapport fra DialogDesign. Denne rapport handler om en test af www.Kolding.dk, som DialogDesign gennemførte i marts 2003.

Kolding Kommune har givet tilladelse til offentliggørelse af rapporten. Specielt resultaterne omkring brugervenlig søgning er af generel interesse. Læs mere om denne rapport og hent en kopi under Testrapporter fra DialogDesign.Hjem    Om brugervenlighed    Produkter    Aktuelt    Bøger    Om DialogDesign